Цель знакомства
Место жительства
Возраст от
до
Искать
English
Deutch
Français
Español
Italiano
Русский
Latviski
Тёмный фон
Меню
Моя анкета
Мой дневник
Мои закладки
Мои гости
Поиск друзей
Приколлист
Форум
Реклама
Форум : Māja un ģimene : Архив сообщений : precēsi??
  << Предыдущая  |  1 .. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 .. 94  |  Следующая >>  
Talismans7 (41) 2.04.2009 14:51
Сообщ.: 2580

mausns (46) rakstīja:
Talismans7 (38) rakstīja:
feikere (21) rakstīja:
neesmu aprecejusies,ta ka varat but mieriigi,esmu vel vecmeitas statusa

Man gan skiet, ka meitenei ir jabut ar noslepuminu, nevis... nemiet mani, kuram ir velesanas...
Lai gan... varbut jaunajos laikos jauni skati uz dzivi...

Un pie viena - kā var būt vēl brīva vienalga kādā statusā viņas vecumā? Varbūt raksturs nav īstais?

Vai tad ir kads vecums, kuru sasniedzot, ir obligati jabut ar kadu kopa? Man domat, ka tas ir diezgan pliekans skatijums uz dzivi.
inqueto 2.04.2009 20:55
ir stereotipi,bet par 21-u gadu gan nekur nav teikts,ka jábút kopá ar kádu.Ja lídz 40-45 cilvis ir viens,tad....vai nu tá ir viña izvéle,vai arí viñsh ir pilnígs chau,bet 21....anda yá!
biz_Maariite (29) 2.04.2009 21:00
Сообщ.: 574

Vai cilvēks nevar vēlēties būt ar kādu arī 21 g.v. ? Cik gados tad ir "pareizais" laiks veidot ģimeni???
ezitis21 (48) 2.04.2009 21:17
Сообщ.: 4411

biz_Maariite (26) rakstīja:
Vai cilvēks nevar vēlēties būt ar kādu arī 21 g.v. ? Cik gados tad ir "pareizais" laiks veidot ģimeni???

Tas katram ir atšķirīgs tāpat kā neviens nevar zināt, kad viņu aiznesīs ar kājām pa priekšu. Visam ir savs laiks.
Edelweiss 2.04.2009 22:39
esmu pilnīgs čau
Talismans7 (41) 3.04.2009 02:56

biz_Maariite (27) rakstīja:

Var veleties. Da kaut 18 gados var veleties un agrak, ja berniba jau ir beigusies. Tikai tam nav jabut ka visparpienemtam modelim.
Talismans7 (41) 3.04.2009 02:58

inqueto (28) rakstīja:
ir stereotipi,bet par 21-u gadu gan nekur nav teikts,ka jábút kopá ar kádu.Ja lídz 40-45 cilvis ir viens,tad....vai nu tá ir viña izvéle,vai arí viñsh ir pilnígs chau,bet 21....anda yá!

Nezinu, ka Spanija, bet Italija normala kopdzives uzsaksana viriesiem ir no 30, kad vins ir jau kaut ko sasniedzis dzive. Domaju, ka tas tikai atbalstami.
odzinja48 3.04.2009 10:03
biz maariite---daudz laimes jubilejā
Edelweiss 3.04.2009 12:18
pievienojos
inqueto 3.04.2009 12:19

táda pareizá laika nav
ka444 (35) 3.04.2009 19:05
Сообщ.: 104

Tev tak šodien jādomā par kūkām un nevis par ģimeni
ezitis21 (48) 3.04.2009 23:47
Сообщ.: 4411

ka444 (32) rakstīja:

Tev tak šodien jādomā par kūkām un nevis par ģimeni

Viens otram taču netraucē. Saldumi it kā veicinot domāšanu.
biz_Maariite (29) 4.04.2009 12:22

inqueto (28) rakstīja:

Nezinu, ka Spanija, bet Italija normala kopdzives uzsaksana viriesiem ir no 30, kad vins ir jau kaut ko sasniedzis dzive. Domaju, ka tas tikai atbalstami.

30 gadi tas ir tāds brīdis, kad jāpadomā, ja??? Un kā ar sieviešu kārtas pārstāvēm? Un kas būtu tie sasniegumi dzīvē, lai varētu par ģimeni domāt?
inqueto 4.04.2009 13:37
inqueto (28) rakstīja:

30 gadi tas ir tāds brīdis, kad jāpadomā, ja??? Un kā ar sieviešu kārtas pārstāvēm? Un kas būtu tie sasniegumi dzīvē, lai varētu par ģimeni domāt?

Vírietim,materiálá stabilitáte un spéja uzñemties atbildíbu.Sievietei...nezinu.. ­.
Talismans7 (41) 4.04.2009 21:10

inqueto (28) rakstīja:

Domaju, ka domajosi cilveki man piekritis, ka nav normali, ja cilveks, kurs vel ir vecakiem uz kakla jau veido gimeni un dzemde bernus. Lai gan visapkart tas vien ir redzams. Vajadziga tak kaut kada sava stabilitate, pirms domat par pecnaceju radisanu.
Par sievietem es nezinu. Vispar jau ari seit viss atkarigs no brieduma, jo galveno izveli veic tiesi vina - pienemt virieti vai ne. Spes vins vinu un pecnacejus nodrosinat vai ne.
inqueto 5.04.2009 02:19
Talismans7: Domaju, ka domajosi cilveki man piekritis, ka nav normali, ja cilveks, kurs vel ir vecakiem uz kakla jau veido gimeni un dzemde bernus. Lai gan visapkart tas vien ir redzams. Vajadziga tak kaut kada sava stabilitate, pirms domat par pecnaceju radisanu.
Par sievietem es nezinu. Vispar jau ari seit viss atkarigs no brieduma, jo galveno izveli veic tiesi vina - pienemt virieti vai ne. Spes vins vinu un pecnacejus nodrosinat vai ne.

ne ko pielikt,ne atñemt
biz_Maariite (29) 5.04.2009 20:18

Spes vins vinu un pecnacejus nodrosinat vai ne.
Sievietes arī strādā.... Ko tad visu laiku mājās sēdēt? Tad jau vajag vismaz 3 bērnus un tad jau vīram būs dikti daudz darba - gan tāpēc , ka negrib atrasties mājās, gan tāpēc, ka finansīte jānodrošina
Talismans7 (41) 6.04.2009 02:25

Sievietes arī strādā.... Ko tad visu laiku mājās sēdēt? Tad jau vajag vismaz 3 bērnus un tad jau vīram būs dikti daudz darba - gan tāpēc , ka negrib atrasties mājās, gan tāpēc, ka finansīte jānodrošina

Nu protams, ka strada un pec tam izaug tadi berni, kuri pat nezina, kas ir Sarkangalvite un kuriem fantazija nesniedzas talak par diska nomainisanu Playstation. Jo mammai redz jastrada un vinai nav laika palasit prieksa pasacinu vai aizstaigat ar savu atvasiti lidz tuvejam sporta klubam, lai pierakstitu kada sporta sekcija. Protams, to var darit ari tevs, bet tomer mammas berni grib redzet biezak, ta tas ir bijis vienmer.
mausns (48) 6.04.2009 07:04
Сообщ.: 4627

Zini, Mārīt, lai nesēdētu visu laiku mājās, nemaz nav jāiet uz darbu. Ir jāatver durvis un jāiziet no mājas. darbs ir tikai papildus darba slodze pie jau esošās darba slodzes mājās. Tiesa, arī zināma finansiāla neatkarība. Bet, un es domāju, ka dāmas man piekritīs, finansiālā neatkarība šajā gadījumā ne vienmēr atmaksājas, jo darbs mājās jau neaprobežojas ar oficiālajām 8 darba stundām dienā. Un tas ir darbs arī oficiālajās brīvdienās. Jo vīram un bērnam nepateiksi - "šodien ir brīvdiena, es virtuvē nestrādāšu." Un visi citi sīkie mājas darbi ir jāpadara tad, kad viņi ir jādara, neskatoties uz nedēļas dienu.
Vienkārši, lai uzturētu sevi formā un nodrošinātu sev kādas sabiedriskas aktivitātes, ir tās vienkārši jāatrod un jārealizē. Arī esot mājsaimniecei.
spriidiitis (45) 6.04.2009 10:24
Сообщ.: 7629

..nu tad ,vai preceessanaas atvieglo vai apgruutina augssmineetos darbinnus.?
vendetaaa 6.04.2009 10:27
tas vienkārši ir savādāk
mausns (48) 6.04.2009 10:32

spriidiitis (42) rakstīja:
..nu tad ,vai preceessanaas atvieglo vai apgruutina augssmineetos darbinnus.?

Lai saņemtu konkrētu atbildi, pamēģini šo variantu pats - pārņem no sievas kaut uz pāris mēnešiem visu mājas soli no darba mājās pārnācis. Tad būs ieskats.

Bet principā, viss atkarīgs no nostādnēm mājās. Iepriekšējais tekstā - pamatstories par strādājošo sievieviešu noslogotību.
mausns (48) 6.04.2009 10:33

Un precēšanās - tas jau dziļi individuāli.
spriidiitis (45) 6.04.2009 10:37
Сообщ.: 7629

..tehnika,taa atvieglo ne tikai maajas soli...
vendetaaa 6.04.2009 10:42
vīriešu domāšana........nekā personīga,tīri tehniski....
  << Предыдущая  |  1 .. 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 .. 94  |  Следующая >>  

Наверх  

* Выбранная тема закрыта для обсуждения

© faces.eu Обратная связь  
Top.LV